Ontdek onze collectie wielerkleding voor vrouwen

 Ingeklikt in de pers

Review Aztec kit

Michelle van Cobbles Cycling: “Het design is rustig, maar toch anders dan anders en zeker opvallend. Ik kreeg er dan ook een boel complimentjes over. Zadelpijn is verleden tijd met de fijne zeem. “

Pedalamagazine.nl

“Een mooie wieleroutfit helpt je met meer zelfvertrouwen op de fiets te stappen.” Lees het artikel van Pedala Magazine over de missie en de nieuwe items in de collectie van Ingeklikt.

Racefietsblog.nl

“Als je als missie hebt, dat je de fietswereld mooier wilt maken, is rondfietsen in een schilderij een prima oplossing.” Lees het artikel van Racefietsblog over de Flower Bomb kit.

Hip op de fiets

Wielrennen is niet alleen onder mannen populair. Het aanbod vrouwenkleding blijft echter nog achter qua kwantiteit, maar vooral qua creativiteit. Een interview met Twinkle Magazine.

Interview met Lindalynn

Linda van Lindylynn.nl interviewde Ingeklikt-oprichter Marloes de Bruin over de lancering van Ingeklikt. Een interview over motivatie, prestatie en zelfvertrouwen op de fiets.

Lancering Ingeklikt.com

De webshop van Ingeklikt, de Amsterdamse start-up van ‘fietsfeministen met liefde voor hippe damesfietskleding’, is officieel live. Lees het persbericht over de lancering en de eerste collectie.

Meer weten over Ingeklikt voor een artikel, blog of interview? Mail naar [email protected].

0

Start typing and press Enter to search

5 euro korting op je eerste bestelling?

Meld je aan voor onze maillijst!