eerste-run-bike-run

Mijn eerste run-bike-run: in vuur en vlam

Het zwemonderdeel van de sprint triatlon werd afgelast en plotseling stond ik aan de start van mijn eerste run-bike-run.

Eerste keer wielrennen tips

Mijn eerste keer wielrennen: 6 tips

“Vond ik het nou écht nodig om m’n leven te wagen op zo’n smal fietsje met klikpedalen?”  Een blog van Ingeklikt-oprichter Marloes over haar eerste keer.

Eerste triatlon

Mijn eerste triatlon: aan de start van de sprint

Kun je met schoolslag een triatlon finishen? Marloes was klaar voor een nieuwe uitdaging en besloot het te proberen. Zo verscheen ze aan de start van een triatlon.

survivaltips voor een triatlon

Triatlon survivaltips

Ga je een triatlon doen? Dan moet je aan best veel dingen denken. Wij delen graag onze eigen fouten met je, zodat jij ze in ieder geval niet meer maakt!

type fietser

Welk type fietser ben jij?

Of je nou het hele jaar door fietst, ook andere sporten beoefent of juist je Netflix-abonnement belangrijker vindt: wij hebben een tip voor je.

Sneller fietsen? 5 tips

Wil je niet meer hoeven te mompelen over stoplichten en zebrapaden als mensen vragen hoe hard je eigenlijk gemiddeld fietst?

meest-gemaakte-fouten-wielrennen-top-6

De meest gemaakte fouten door wielrenners

Het dragen van enkelsokjes vinden we nog wel meevallen, maar welke rem kun je nou eigenlijk het best gebruiken bij een noodstop?

Rondje-Markermeer-terugweg

Route: Rondje Markermeer

Fiets je graag op asfalt en ben je niet bang voor een beetje wind? Dan is het ‘Rondje Markermeer’ de route bij uitstek.

Blijf ‘m voor: de man met de hamer

De juiste balans vinden tussen je energieverbruik en voeding bij het wielrennen, is best lastig. Wil je niet teveel eten maar ook geen hongerklop?

Veiliger-wielrennen-tips

Veiliger wielrennen: 5 gouden regels

De wielersport is niet zonder risico’s. Wil je maximaal genieten maar ook veilig de weg op? Houd je dan aan deze 5 gouden regels.

Calorieverbruik wielrennen

Je racefiets: een calorieverdamper?

Genieten en tegelijkertijd honderden calorieën verbranden: voor veel vrouwen een utopie. Maar is het dat wel? Met wielrennen verbrand je flink wat calorieën.

Ironman Maastricht 2016 verslag

Man van ijzer: de IRONMAN vanaf de zijlijn

De IRONMAN Maastricht 2016 trok ruim 2000 deelnemers en nog veel meer supporters. Hoe het is om een relatie te hebben met een IRONMAN in training?

Wielerseizoen_to_do_list

Start wielerseizoen: 6 acties voor je to do list

Wil je optimaal beginnen aan jouw wielerseizoen of ben je net begonnen met wielrennen? We helpen je in het zadel met een aantal to do’s.

triatlon checklist voor triatletes

De ultieme triatlon checklist

Wil je precies meenemen naar je triatlon wat je nodig hebt en dus ook niet meer? Ontdek wat je moet meenemen: download onze ultieme checklist.

redenen-nieuwe-racefiets-kopen

9 redenen om een nieuwe fiets te kopen

Soms is het écht nodig, soms wil je het gewoon heel graag. Wat jouw situatie ook is: wij zetten de redenen om een nieuwe racefiets te kopen op een rij.

 Ingeklikt in de pers

Review Aztec kit

Michelle van Cobbles Cycling: “Het design is rustig, maar toch anders dan anders en zeker opvallend. Ik kreeg er dan ook een boel complimentjes over. Zadelpijn is verleden tijd met de fijne zeem. “

Ingeklikt op Pedalamagazine.nl

“Een mooie wieleroutfit helpt je met meer zelfvertrouwen op de fiets te stappen.” Lees het artikel van Pedala Magazine over de missie en de nieuwe items in de collectie van Ingeklikt.

Interview met Lindalynn

Linda van Lindylynn.nl interviewde Ingeklikt-oprichter Marloes de Bruin over de lancering van Ingeklikt. Een interview over motivatie, prestatie en zelfvertrouwen op de fiets.

Hip op de fiets

Wielrennen is niet alleen onder mannen populair. Het aanbod vrouwenkleding blijft echter nog achter qua kwantiteit, maar vooral qua creativiteit. Een interview met Twinkle Magazine.

Lancering Ingeklikt.com

De webshop van Ingeklikt, de Amsterdamse start-up van ‘fietsfeministen met liefde voor hippe damesfietskleding’, is officieel live. Lees het persbericht over de lancering en de eerste collectie.

Meer weten over Ingeklikt voor een artikel, blog of interview? Mail naar [email protected].