Wij gaan er even tussenuit! Van 3 t/m 20 september verzenden we geen bestellingen en verwerken we geen retouren.
mouwloos-dames-fietsshirt-golden-hour

Fietskleding dames grote maten t/m maat 46-48

SHOP GROTE MATEN VROUWELIJKE WIELERKLEDING

Als je het ons vraagt, moeten alle vrouwen vol zelfvertrouwen op de fiets kunnen stappen. Daarom vind je in onze shop ook fietskleding voor dames in grote maten.

Als onze shirts, jacks en broeken zijn verkrijgbaar t/m maat 4XL (46-48). Onze zwarte en blauwe fietsbroek met rits zijn ook verkrijgbaar in maat 48-50. 

Voel je je met je ronde vormen niet comfortabel in strakke fietskleding? Dat snappen we best. We zetten onze tips voor het kiezen van de fietskleding in grote maten voor je op een rij.

Lees onze tips hier >

Alleen voor vrouwen

Ontdek onze exclusieve, vrouwelijke wielerkleding gemaakt met een flinke overdosis liefde.

Duurzame kwaliteit

Ontworpen in Nederland, gemaakt van topkwaliteit Italiaanse stoffen. Ga voor ultiem comfort.

Gratis thuisbezorgd

Je nieuwe dames wieleroutfit wordt snel verzonden met PostNL en gratis thuisbezorgd in Nederland.

Mooie dames fietskleding in grote maten

Heb je een mooi vol figuur en ben je sportief? Dan is fietsen de sport bij uitstek voor jou: het is een heerlijke, sociale sport in de buitenlucht die niet zo belastend is voor je gewrichten als bijvoorbeeld hardlopen. Geniet van het buiten zijn, trek er gezellig op uit met vriendinnen en voel je fit en sterk. 

Als je het ons vraagt, moet iedere vrouw vol zelfvertrouwen op de fiets kunnen stappen. Welke maat ze ook heeft!  Onze fietskleding wordt in Italië gemaakt. Hier zijn de mensen en dus de maatvoering kleiner dan bij ons. Maat 3XL komt bijvoorbeeld overeen met maat 44-46. Dit staat ook altijd vermeld in de maatkiezer op de productpagina. 

Grote maten vrouwelijke wielerkleding: ook na te bestellen

Het  is mogelijk om al onze fietskleding bij te bestellen in maat XS t/m maat 4XL. Of het nou om een uitverkocht product gaat, of om een maat die we niet standaard op voorraad hebben. We kunnen dus ook grote maten dames fietskleding leveren (t/m 4XL), of juist fietsshirts voor meisjes (XS). Houd hierbij rekening met een levertijd van +/- 8 weken.

Check voordat je een bestelling plaatst altijd de maattabellen. Meet je maten op met behulp van de maattabel. Zo weet je zeker dat je de maat dames wielershirt of mouwloze fietstop bestelt die jou perfect past. Toch de verkeerde maat besteld? Dan is ruilen of retourneren geen enkel probleem!