Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

FAQ

LEES DE VEELGESTELDE VRAGEN ÉN HUN ANTWOORDEN

Onze dames fietskleding wordt in Italië gemaakt en heeft een Italiaanse maatvoering. Dit betekent dat de kleding kleiner uitvalt dan de kleren die je normaal draagt. We raden je dus aan één maat groter te bestellen, tenzij anders vermeld op de productpagina.

  • Ingeklikt shirtmaat M = een reguliere maat S = een reguliere maat 36/38
  • Ingeklikt shirtmaat L = een reguliere maat M = een reguliere maat 38/40

Let op: in de maatkiezer op de productpagina staat al de juiste maat!

Als je in de maatkiezer op de productpagina de juiste confectiemaat (bijvoorbeeld 38/40) kiest, zit je goed! Je hoeft dan dus niet nóg een maat groter te bestellen. 

Twijfel je? Op elke productpagina staat een maattabel voor dat specifieke product en tips om je maat goed op te meten. 

Je kunt ook de maattabellenpagina bekijken. 

Stuur het item in de verpakking terug. Volg hierbij de aanwijzingen op de achterzijde van je pakbon. Bestel de nieuwe items die je wilt ontvangen via een nieuwe bestelling in de shop.

Uitgebreide informatie over ruilen en retourneren lees je hier.

Als je een bestelling ruilt of retourneert, betaal je de retourkosten zelf. Vaak past een pakketje door de brievenbus. De kosten zijn dan € 4,25.

Vind je het vervelend dat je de retourkosten zelf moet betalen? We helpen je graag meteen de juiste maat te vinden met behulp van onze maattabellen en persoonlijk maatadvies. Als kleine webshop is het helaas financieel niet haalbaar om alle retourkosten te vergoeden. Hopelijk heb je hier begrip voor.

Meer informatie over verzending & retouren lees je hier.

Soms probeer je een product te bestellen en staat er bij jouw maat de toevoeging ‘pre-order’. Dit betekent dat het item nu niet op voorraad is, maar al wel is nabesteld bij onze leverancier.

De datum die erbij staat is de datum waarop we je bestelling verwachten te bezorgen in Nederland. 

Staat er dus: ‘M – pre-order 1 augustus’, dan bedoelen we dat je maat M nu al kunt bestellen, maar dat je het item rond 1 augustus in huis hebt.

Als je meerdere items bestelt, waarvan een aantal pre-orders, versturen we je pakket zodra alle items binnen zijn. Je bestelling in delen ontvangen? Plaats een bestelnotitie of mail naar hello@ingeklikt.com.

Als een product uitverkocht is, maar we wel weer nieuwe voorraad binnen krijgen, kun je het bestellen als pre-order. Dit staat aangegeven op de productpagina. Naast je maat zie je wat de verwachte leverdatum is (voor bezorging in België moet je hier een paar dagen bij optellen).

Als een deel van de items uit je bestelling pre-orders zijn, verzenden we de complete bestelling zodra alle items voorradig zijn.

Wil je je bestelling in twee delen ontvangen? Neem contact op.

Al onze fietsbroeken hebben een topkwaliteit dames zeem, geschikt voor lange afstanden.

Je vindt alle specificaties van de zeem in onze factsheet.

Een complete outfit die geheel matcht is natuurlijk prachtig, maar ook best prijzig. Dat snappen we helemaal! Daarom blijven alle setjes meerdere jaren in de collectie. Zo heb je ruim de tijd om je wieleroutfit bij elkaar te sparen. 

Dit betekent ook dat we niet aan het einde van het seizoen van onze voorraad af moeten. Daarom doen we niet mee aan de reguliere sale.

Ingeklikt is alleen een webshop en we hebben dus geen fysieke winkel waar je kunt passen. Als je designs/maten wilt vergelijken, kun je alle verschillende items bestellen en retourneren wat je niet wilt houden. 

Als je het bestelbedrag dan te hoog vindt, kun je bij het afrekenen kiezen voor achteraf betalen met Klarna. Je betaalt dan pas als je hebt besloten welke items je wilt houden.

Jazeker! Je vindt alle informatie over verzending & retouren hier. Selecteer tijdens het bestelproces het juiste land en je pakketje met internationale track & trace komt eraan!

We hebben klanten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Japan, Indonesië, de Verenigde Staten en Canada en verzenden naar vrijwel elk land.

Het is mogelijk om achteraf te betalen met Klarna. Kies deze betaaloptie op de afrekenpagina en je krijgt vanzelf een uitleg over hoe dit werkt.

Kleding maken is mensenwerk en soms wordt er een klein foutje gemaakt. Is er een naadje los gegaan? Probeer eerst zelf te beoordelen hoe groot het probleem is. Een klein los draadje kun je vaak gewoon afknippen. Gaat de naad verder los binnen een maand na aankoop? Je kunt hem zelf laten repareren en ons de rekening sturen. We kunnen hem ook voor je terugsturen naar de fabriek voor reparatie. Dit duurt meestal zo’n 4 weken.

We geven geen garantie op naden die losgaan ná 1 maand na aankoop. 

Meer informatie over garantie lees je hier.

Al onze kleding wordt in Europa geproduceerd. De materialen worden in Italië ontwikkeld en uitgebreid getest, onder andere met behulp van een windtunnel. De kleding wordt vervolgens genaaid in een moderne fabriek in Roemenië.

We werken al jaren met een vaste leverancier. Deze heeft een ISO 9001 certificaat en een social audit SA 8000 certificering. Dit betekent dat ze aan alle belangrijke kwaliteitsnormen voldoen én maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We zijn niet het braafste meisje van de klas, maar doen zeker ons best om – waar het kan – duurzame keuzes te maken. Onze leverancier heeft een ISO 9001 certificaat en een social audit SA 8000 certificering. Dit betekent dat ze aan alle belangrijke kwaliteitsnormen voldoen én maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We produceren uitsluitend in Europa om de afstanden die onze voorraad overbrugt beperkt te houden. Daarnaast bestellen we kleine voorraden zodat we niet onnodig veel produceren.

Het grootste deel van onze pakketten wordt duurzaam bezorgd met de fiets door Fietskoeriers! We verzenden alle pakketjes strak ingepakt in zakken zodat de fietsen en busjes van Fietskoeriers en DHL niet onnodig beladen zijn met ‘lucht’. Ook verzenden we zoveel mogelijk bestellingen als brievenbuspakket: dit vergroot de kans op een geslaagde bezorgpoging, waardoor de bezorgers geen twee of drie keer hoeven te rijden (en dus minder CO2 uitstoten).

Het is mogelijk om op aanvraag een cadeaubon te laten maken. Je krijgt dan een PDF of (tegen een meerprijs van 6 euro) een gedrukte kaart op A4 formaat met een code t.w.v. een bedrag wat je zelf kiest. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?
Neem contact op

Krijg je geen reactie binnen twee dagen? Check je spamfolder.

Meer weten?

Wil je meer weten over Ingeklikt? Meld je aan voor onze maillijst en ontvang 1x per maand een editorial van onze oprichter Marloes en informatie over nieuwe collecties en acties. 

Volg ons op social media

Toffe foto’s van klanten, inspirerende stories, nieuwe blog artikelen en altijd gelegenheid om een vraag te stellen. Je vindt ons op Instagram, Pinterest en Facebook.