Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Ylona is Ingeklikt: 995 km fietsen tijdens de Giro di KiKa

#ikbeningeklikt

In juni dit jaar fietst Ylona de Giro di KiKa. 6 dagen lang fietst ze door Toscane en Umbrië om geld in te zamelen voor het goede doel KiKa. In totaal zal ze 995 kilometer afleggen met 15.000 hoogtemeters.

ylona_girodikika

Ylona’s zusje kreeg op zevenjarige leeftijd een hersentumor. In de heftige periode die volgde, startte Ylona met wielrennen. De sport werkte niet alleen als een soort therapie; ze bleek het ook gewoon ontzettend leuk te vinden! Ylona werd fitter en sterker en ging steeds meer fietsen. Toen ze ontdekte dat ze met haar nieuwe hobby geld kon ophalen voor een goed doel wat haar persoonlijk zo raakte, was de keuze om mee te doen aan de Giro di KiKa snel gemaakt. Een liedje op de radio met de tekst ‘Bewaar je dromen niet tot morgen’ gaf de doorslag.

ylonaisingeklikt-girodikika

De favoriete wieleroutfit van Ylona

Ylona gaat deze zomer de Italiaanse bergen veroveren in de Watercolor kit. Ze draagt combineert de jersey en bibshorts met de bijpassende arm- en beenstukken zodra ze hoog in de bergen fietst. Makkelijk om mee te nemen en om aan- en uit te trekken bij temperatuurwisselingen. Daarnaast valt ze met dankzij de felle kleuren goed op voor iedereen die haar komt aanmoedigen tijden de route.

“Naast dat deze outfit heerlijk comfortabel zit, is het een perfecte match met mijn opvallende roze stuur!”

– Ylona

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons