Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Verzending, retouren & garantie

ALLES WAT JE WILT WETEN

Wij begrijpen als geen ander dat je zo snel mogelijk op de fiets wilt stappen in je nieuwe outfit. Daar doen we dan ook ons uiterste best voor. Lees hier hoe en wat.

cycloon-logo-zwart

Gratis bezorgd in Nederland én België

 • Afleveradres in Nederland of België // gratis  
 • Afleveradres in overige Europese landen // 8 euro 
 • Afleveradres buiten Europa // 20 euro
ingeklikt-meisje

Snel & duurzaam bezorgd

 • Je krijgt een e-mail met track & trace code zodra je bestelling onderweg is.
 • Levering in Nederland duurt 1 tot 3 werkdagen. Afleveradres in België? Dit duurt maximaal 5 werkdagen.
 • Voor pre-orders gelden afwijkende bezorgdata. Deze staan vermeld op de productpagina.
 • Niets ontvangen? Neem contact met ons op >>

Fietskleding bezorgd op de fiets? Wij werken samen met Cycloon. Ze halen de pakketten met de fiets bij ons op, brengen ze naar de hub in Amersfoort en rijden vanaf daar met busjes naar hun hubs in andere steden. Van daaruit fietsen ze het laatste stukje naar je huis.

Woon je niet in of nabij één van de 20 fietssteden? Dan bezorgt DHL je pakket. Internationale verzendingen worden verzorgd door Skynet. Traceer je pakketje en bekijk de veelgestelde vragen hier.

Beschadigd pakket ontvangen?

Beschadigd pakket of item ontvangen? Stel ons zo snel mogelijk op de hoogte en retourneer het binnen 14 dagen om restitutie van je aankoopbedrag te ontvangen. Indien je een foutief adres hebt doorgegeven bij de bestelling, ben je zelf verantwoordelijk.

Ruilen

Heb je een andere maat nodig, een ander design of wil je bijvoorbeeld toch liever een broek mét bretels dan één zonder? Stuur dan de items die niet naar wens zijn naar ons terug en plaats een nieuwe bestelling:

  1. Bestel de nieuwe items die je wilt ontvangen via een nieuwe bestelling in de shop.
  2. Vul het formulier op de achterzijde van je pakbon in.
  3. Stuur de items die retour komen binnen 30 dagen terug en zorg hierbij zelf voor voldoende frankering. Kies zelf met welke partij je het pakket retour stuurt (bijvoorbeeld PostNL of DHL).
  4. Je nieuwe bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd en je krijgt het aankoopbedrag na ontvangt van de retourzending binnen een week terug.

Retourneren

Is een item niet wat je ervan verwacht had? Dan kun je hem eenvoudig retourneren. We accepteren alleen kleding in ongebruikte, onbeschadigde staat. Je krijgt je aankoopbedrag supersnel weer terug!

 • Vul het formulier op de achterzijde van je pakbon in.
 • Stuur het item wat retour moet goed verpakt in de originele verpakking en binnen 30 dagen na je melding terug. Zorg zelf voor voldoende frankering. Kies zelf met welke partij je het pakket retour stuurt (bijvoorbeeld PostNL of DHL).
 • Je krijgt je aankoopbedrag na ontvangst van de retourzending binnen een week terug.

Ons retouradres is

Ingeklikt, Regentesselaan 26, 3818 HJ Amersfoort, Nederland

Garantie op materiaalfouten

Onze wielerkleding is van topkwaliteit. We werken samen met ervaren Italiaanse fabrikanten die de items die we verkopen al jaren maken.

Blijkt je aankoop bij ontvangst een duidelijke materiaalfout te hebben? Draag het dan niet en stel ons zo snel mogelijk op de hoogte van het probleem.

Een materiaalfout kan bijvoorbeeld een losse naad of een kapotte rits zijn. Als zo’n fout binnen een maand na aankoop ontstaat, kun je het item op onze kosten laten repareren. 

Schade die ontstaat door het schurende effect van een fietszadel met stiksels, kunnen we helaas niet vergoeden.

Was & care instructies

Heb je een item in goede orde van ons ontvangen en is het na gebruik beschadigd? Dan is Ingeklikt niet aansprakelijk. 

We raden je van harte aan de meegeleverde wasinstructies te volgen en de kleding niet met scherpe voorwerpen in een tas te doen, te dragen met een schurende rugtas, te dragen in combinatie met een ouder (ruw) fietszadel of een zadel met stiksels, met wasverzachter te wassen of uit te wringen na het wassen.

Behandel je kleding met liefde en je hebt er jaren plezier van!