Fietskleding accessoires voor dames

Blijf ook in de lente en herfst comfortabel warm dankzij onze arm- en beenstukken. Je wielercap beschermt je tegen vliegjes en helmhaar. Ondertussen val je op met kleurrijke overschoenen. Maak je outfit compleet.

Maak je outfit compleet met onze arm- en beenwarmers van warm thermofleece

Schijnt de zon maar is het nét geen korte-broeken-weer? Met onze armwarmers en beenwarmers tover je je zomerse wieleroutfit in een mum van tijd om in een behaaglijk warm pakje. Voor alle sets zijn bijpassende arm- en beenwarmers verkrijgbaar. De kleuren passen vaak bij meerdere sets: zo hoef je niet elk seizoen nieuwe accessoires te kopen. Op de productpagina zie je precies welke items uit onze collectie een match zijn.

Comfortabele fietshandschoenen voor dames

Wielerhandschoenen hoeven helemaal niet saai te zijn. Ontdek onze vrolijke, vrouwelijke fietshandschoentjes met print en maak je wieleroufit compleet.

Opvallende overschoenen voor dames die wielrennen

Overschoenen?! Die dragen ze toch alleen bij professionele tijdritten? Think again! Onze opvallende, kleurrijke overschoenen fleuren je hele wieleroutfit op. Ideaal als je meedoet aan een koers en je publiek langs de kant moeite heeft je vanuit de verte te onderscheiden van je concurrenten. Ook ideaal wanneer je wielerschoenen heel lekker zitten, maar er niet meer zo mooi uitzien.

Hippe accessoires: stap de fiets met één van onze unieke koerspetjes of haarbanden

Helemaal terug van weg geweest is de koerspet of wielercap. De ideale vervanger voor een te donkere fietsbril op grauwe dagen en een onmisbaar item voor dames die perfect gesoigneerd op de fiets willen stappen. Dankzij de elastieken rand passen onze koerspetjes om ieder hoofd en onder elke helm. Onze kleurrijke sporthaarbanden passen perfect onder je fietshelm, maar komen ook tijdens andere sporten van pas. Ook erg leuk om cadeau te doen!

0

Start typing and press Enter to search

5 euro korting op je eerste bestelling?

Meld je aan voor onze maillijst!