Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Wielerkleding als cadeau

VERRAS JE VROUW, VRIENDIN, MOEDER, DOCHTER, BUURVROUW OF COLLEGA

Stond één van onze jerseys op het verlanglijstje van je vrouw of wil je je vriendin, dochter of moeder verrassen met een uniek cadeau? We helpen je graag bij je keuze.

sporthaarband-wielrennen-night-lilies

Hoe bepaal ik de juiste maat voor iemand anders?

Lastig hè, schatten welke maat iemand heeft! We hebben natuurlijk maattabellen op alle productpagina’s staan, maar je kunt je cadeau moeilijk een verrassing houden als je met een meetlint de taille van je vriendin op gaat meten. Gelukkig hebben we een aantal oplossingen voor je bedacht:

 

Tip 1: vraag (terloops) wat haar maat is

De maten van onze wielerkleding zijn Italiaans. Dit betekent dat ze kleiner vallen dan onze Nederlandse maten. Twee voorbeelden:

  • Ingeklikt shirtmaat M = een reguliere maat S = een reguliere maat 36/38
  • Ingeklikt broekmaat L = een reguliere maat M = een reguliere maat 38 = een reguliere (jeans)maat 28/29
 

Tip 2: vergelijk haar huidige wielerkleding met onze maten

Leg één van haar huidige (wieler)shirts of -broeken plat neer en gebruik een meetlint om de maten te vergelijken met onze maattabellen.

Vraag maatadvies aan

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste maat? We denken graag met je mee. Vraag maatadvies aan via onderstaand formulier. Je kunt ook een Whatsapp berichtje sturen naar 06 53 44 53 84.

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie ook waardebonnen?

Het is mogelijk om op aanvraag een cadeaubon te laten maken. Je krijgt dan een PDF of gedrukte kaart met een code t.w.v. een bedrag wat je zelf kiest. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer wordt mijn cadeau bezorgd?

Bestellingen op Ingeklikt.com worden 48 uur verzonden via Fietskoeriers. Je ontvangt een e-mail met track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Veel items passen door de brievenbus: zo hoef je niet thuis te blijven voor de bezorging!

Kan een cadeau geruild of geretourneerd worden?

Natuurlijk! Wil je een cadeau retourneren? Stuur het item binnen 30 dagen na ontvangst terug. We storten je aankoopbedrag z.s.m. retour. Wil je ruilen? Stuur dan het originele item retour en plaats een nieuwe bestelling.

Zie onze standaard lever- en retourvoorwaarden voor meer informatie.