Dames wielercadeaus

Stond één van onze jerseys op het verlanglijstje van je vrouw of wil je je vriendin, dochter of moeder verrassen met een uniek cadeau? We helpen je graag bij je keuze.

Wanneer wordt mijn cadeau bezorgd?

Bestellingen op Ingeklikt.com worden in 99% van de gevallen binnen 24 uur verzonden (van maandag t/m zaterdag). Je ontvangt een e-mail met track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Veel items passen door de brievenbus: zo hoef je niet thuis te blijven voor de bezorging!

wielerkleding-cadeau

Je pakketje wordt zonder herkenbare verpakking verstuurd. Zo blijft het cadeau een verrassing! Noteer tijdens het afrekenen bij ‘Opmerkingen’ dat het een cadeau is.

kerstcadeau-wielrennen

We pakken het cadeau voor je in. Scheelt jou tijd én het kopen van pakpapier. Noteer tijdens het afrekenen bij ‘Opmerkingen’ dat je graag een ingepakt cadeautje wilt ontvangen.

Hoe bepaal ik de juiste maat voor iemand anders?

Lastig hè, schatten welke maat iemand heeft! We hebben natuurlijk maattabellen op alle productpagina’s staan, maar je kunt je cadeau moeilijk een verrassing houden als je met een meetlint de taille van je vriendin op gaat meten. Gelukkig hebben we een aantal oplossingen voor je bedacht:

Tip 1: vraag (terloops) wat haar maat is

De maten van onze wielerkleding zijn Italiaans. Dit betekent dat ze kleiner vallen dan onze Nederlandse maten. Twee voorbeelden:

Ingeklikt shirtmaat M = een reguliere maat S = een reguliere maat 36/38

Ingeklikt broekmaat L = een reguliere maat M = een reguliere maat 38 = een reguliere (jeans)maat 28/29

Tip 2: vergelijk haar huidige wielerkleding met onze maten

Leg één van haar huidige (wieler)shirts of -broeken plat neer en gebruik een meetlint om de maten te vergelijken. Vul op het formulier in wat je weet en we nemen z.s.m. contact met je op met maatadvies.

Weet je niet zo goed wat je moet invullen? Bel ons dan op 0653445384 of stuur een bericht via Whatsapp. We denken graag met je mee!

Vraag maatadvies aan

Kan een cadeau geruild of geretourneerd worden?

Natuurlijk! Wil je een cadeau ruilen of retourneren? Laat dit ons binnen 14 dagen na de aankoopdatum weten en je krijgt een vervangend item toegestuurd of het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Zie onze standaard lever- en retourvoorwaarden voor meer informatie.

Een Ingeklikt item op je verlanglijstje?

Check alvast je maat met behulp van de maattabel op de productpagina. Zo weet je zeker dat je het perfecte wielercadeau krijgt!

0

Start typing and press Enter to search

5 euro korting op je eerste bestelling?

Meld je aan voor onze maillijst!