Het verwerken van bestellingen, retouren en vragen duurt momenteel wat langer dan normaal. Lees hier waarom.

Wielerkleding als cadeau

VERRAS JE VROUW, VRIENDIN, MOEDER, DOCHTER, BUURVROUW OF COLLEGA

Stond één van onze jerseys op het verlanglijstje van je vrouw of wil je je vriendin, dochter of moeder verrassen met een uniek cadeau? We helpen je graag bij je keuze.

sporthaarband-wielrennen-night-lilies

Een cadeau bestellen

Noteer tijdens het afrekenen bij ‘Opmerkingen’ dat het een cadeau is. Je pakketje wordt zonder herkenbare verpakking verstuurd. Zo blijft het cadeau een verrassing! 

Inpakservice

We pakken het cadeau voor je in. Scheelt jou tijd én het kopen van pakpapier. Noteer tijdens het afrekenen bij ‘Opmerkingen’ dat je graag een ingepakt cadeautje wilt ontvangen.

Hoe bepaal ik de juiste maat voor iemand anders?

Lastig hè, schatten welke maat iemand heeft! We hebben natuurlijk maattabellen op alle productpagina’s staan, maar je kunt je cadeau moeilijk een verrassing houden als je met een meetlint de taille van je vriendin op gaat meten. Gelukkig hebben we een aantal oplossingen voor je bedacht:

 

Tip 1: vraag (terloops) wat haar maat is

De maten van onze wielerkleding zijn Italiaans. Dit betekent dat ze kleiner vallen dan onze Nederlandse maten. Twee voorbeelden:

  • Ingeklikt shirtmaat M = een reguliere maat S = een reguliere maat 36/38
  • Ingeklikt broekmaat L = een reguliere maat M = een reguliere maat 38 = een reguliere (jeans)maat 28/29
 

Tip 2: vergelijk haar huidige wielerkleding met onze maten

Leg één van haar huidige (wieler)shirts of -broeken plat neer en gebruik een meetlint om de maten te vergelijken met onze maattabellen.

Vraag maatadvies aan

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste maat? We denken graag met je mee. Vraag maatadvies aan via onderstaand formulier. Je kunt ook een Whatsapp berichtje sturen naar 06 53 44 53 84.

Veelgestelde vragen

Verkopen jullie ook waardebonnen?

Het is mogelijk om op aanvraag een cadeaubon te laten maken. Je krijgt dan een PDF of gedrukte kaart met een code t.w.v. een bedrag wat je zelf kiest. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer wordt mijn cadeau bezorgd?

Bestellingen op Ingeklikt.com worden in 99% van de gevallen binnen 24 uur verzonden (van maandag t/m zaterdag). Je ontvangt een e-mail met track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Veel items passen door de brievenbus: zo hoef je niet thuis te blijven voor de bezorging!

Kan een cadeau geruild of geretourneerd worden?

Natuurlijk! Wil je een cadeau ruilen of retourneren? Laat dit ons binnen 14 dagen na de aankoopdatum weten en je krijgt een vervangend item toegestuurd of het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Zie onze standaard lever- en retourvoorwaarden voor meer informatie.