Bestel een dames wielerkleding set en stap in stijl op de fiets

Wil je goed voor de dag komen tijdens het wielrennen, dan zorg je ervoor dat je gehele outfit een goede match is. We helpen je op weg in stijl met onze dames wielerkleding sets. Elk met een eigen verhaal!

Tulipa

De Tulipa set staat symbool voor onze Hollandse trots: de tulp (één van onze belangrijkste exportproducten) en de kleuren rood, blauw en wit uit de Nederlandse vlag. Een marineblauwe broek (mensen uit andere landen vragen zich regelmatig af hoe wij toch onder zeeniveau kunnen leven) en een oranje tintje in het shirt voor de feestelijke wimpel die zo nu en dan aan onze vlaggenmasten wappert. Een unieke wieleroufit waarmee je hoge ogen gaat gooien tijdens je fietsritten!

Watercolor

Met het Watercolor design blijven we in de kunstzinnige hoek: de print is met een verschillende penselen op het shirt ‘gedipt’. Veel werk, maar wat zijn we blij met het resultaat! De prachtige, knallende kleuren doen ieder gezicht stralen en niet geheel onbelangrijk: door de variëteit aan tinten is de Watercolor te matchen met veel verschillende fietsen. De bijpassende ‘The Blue fietsbroek’ lijkt dan misschien simpel, maar heeft wel nét even die knalblauwe naden die de onverwoestbare blauwe stof laten stralen. Je gaat je fantastisch voelen in deze set!

Flower Bomb

De Flower Bomb was ons allereerste ontwerp. De print bestaat uit een schilderij uit het Amsterdamse Rijksmuseum. De dames wielerkleding set bestond eerst uit een fietsshirt, fietsbroek en bijpassende arm- en beenwarmers. Later breidde de collectie uit met een koerspetje, een triatlon suit, een mouwloze top én een heerlijk warm fietsjack. Wie wil er nou niet de bloemetjes buiten zetten in deze prachtige set?

Flamingo Madness

Opeens zagen we overal Flamingo’s. Logisch, want wat zíjn ze leuk! We combineerden knal- en pastelroze met fris mintgroen en marineblauw voor deze opvallende fietskleding set. Deze set zorgt niet alleen voor meer vrolijkheid op de weg; de items maken je ook nog eens goed zichtbaar voor ander verkeer. De collectie bestaat momenteel uit een dames fietsshirt, bijpassende bibshorts, been- en armstukken.

Aztec

Geïnspireerd door de Mexicaanse Azteken, ontwierpen we de Aztec collectie. Deze dames wielerkleding set bestaat uit een chique donkergrijze jersey, een fietstop met racerback en een heerlijke korte fietsbroek. Hoewel de kleuren grijs, zwart en wit basic zijn, val je dankzij de grote witte print goed op. Een groot voordeel van deze set is dat ie met elke fiets te combineren is. Zo ga je altijd in stijl de weg op.

Intergalaxy

Soms wil je gewoon lekker fietsen, op andere dagen wil je de sterren van de hemel fietsen. De Intergalaxy set geeft je nét dan dat beetje extra snelheid. De diepblauwe kleur is nog mooier dan op de foto’s; daar zijn al onze klanten het wel over eens. Laat het licht er eens op schijnen en ontdek waarom wij groot fan zijn van deze print. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer kleuren je ziet. Ook erg leuk met blacklight tijdens je spinningles!

0

Start typing and press Enter to search

5 euro korting op je eerste bestelling?

Meld je aan voor onze maillijst!