Bestel een dames wielerkleding set en stap in stijl op de fiets

Wil je goed voor de dag komen tijdens het wielrennen, dan zorg je ervoor dat je gehele outfit een goede match is. We helpen je op weg in stijl met onze dames wielerkleding sets. Elk met een eigen verhaal!

Flower Bomb

De Flower Bomb was ons allereerste ontwerp. De print bestaat uit een schilderij uit het Amsterdamse Rijksmuseum. De dames wielerkleding set bestond eerst uit een fietsshirt, fietsbroek en bijpassende arm- en beenwarmers. Later breidde de collectie uit met een koerspetje, een triatlon suit, een mouwloze top én een heerlijk warm fietsjack. Wie wil er nou niet de bloemetjes buiten zetten in deze prachtige set?

Flamingo Madness

Opeens zagen we overal Flamingo’s. Logisch, want wat zíjn ze leuk! We combineerden knal- en pastelroze met fris mintgroen en marineblauw voor deze opvallende fietskleding set. Deze set zorgt niet alleen voor meer vrolijkheid op de weg; de items maken je ook nog eens goed zichtbaar voor ander verkeer. De collectie bestaat momenteel uit een dames fietsshirt, bijpassende bibshorts, been- en armstukken.

Aztec

Geïnspireerd door de Mexicaanse Azteken, ontwierpen we de Aztec collectie. Deze dames wielerkleding set bestaat uit een chique donkergrijze jersey, een fietstop met racerback en een heerlijke korte fietsbroek. Hoewel de kleuren grijs, zwart en wit basic zijn, val je dankzij de grote witte print goed op. Een groot voordeel van deze set is dat ie met elke fiets te combineren is. Zo ga je altijd in stijl de weg op.

Intergalaxy

Soms wil je gewoon lekker fietsen, op andere dagen wil je de sterren van de hemel fietsen. De Intergalaxy set geeft je nét dan dat beetje extra snelheid. De diepblauwe kleur is nog mooier dan op de foto’s; daar zijn al onze klanten het wel over eens. Laat het licht er eens op schijnen en ontdek waarom wij groot fan zijn van deze print. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer kleuren je ziet. Ook erg leuk met blacklight tijdens je spinningles!