Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

De leukste vrouwelijke influencers op het gebied van wielrennen

Laat je inspireren door deze powervrouwen!

Het ‘fietsvirus’ blijkt besmettelijk te zijn: steeds meer vrouwen starten met wielrennen of mountainbiken. Een geweldige ontwikkeling als je het ons vraagt! Als vrouwen kunnen we elkaar letterlijk in het zadel helpen. Heb jij je vriendinnen bijvoorbeeld als eens uitgenodigd voor een testrit? Naast een mooi setje dames fietskleding, kun je veel motivatie halen uit de ervaringen van andere vrouwen die fietsen. Wij zetten de leukste influencers op het gebied van wielrennen voor je op een rij.

@japkejanneke

Naast fietsen, is Japke ook fanatiek hardloopster. Wij zijn fan! Japke heeft dan ook al aan meerdere Ingeklikt fotoshoots meegewerkt.  

fietskleding-dames-webshop-ingeklikt.com_

@clippedinandfree

Heerlijke moody fietsfoto’s en uitgebreide captions die écht ergens over gaan: Alina is een inspirerende storyteller die je meeneemt in al haar avonturen.

@sannehit

Door de sneeuw ploegen en onderweg knuffelen met wilde paarden: Sanne maakt het allemaal mee. Haar foto’s zijn stuk voor stuk indrukwekkend!

@muzcali

Elke foto van deze prachtige Thaise dame kan zó op de cover van een fietsmagazine. Ze rijdt ook nog eens op de mooiste Sworks fietsen. Om te smullen!

@lina_bo

Lina is Russische, woont in Spanje en fietst overal, op de weg én gravelroutes. Op vrijwel elke foto die ze post, zie je een bergachtig landschap op de achtergrond. 

@happiestcycling

Leandra komt uit België en heeft nog niet zo overweldigend veel volgers als de vrouwen hierboven, maar ze past dankzij haar authentieke profiel zéker in dit lijstje!

Wie volg jij?

Welke vrouwen inspireren jou om vaker op de fiets te stappen? Laat het ons weten via Instagram!

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons