Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

SoloRide: fiets mee voor een vaccin tegen corona

#soloride

Vele fietsevenementen zijn of worden afgelast, maar individueel fietsen mag binnen de gestelde maatregelen van het RIVM nog wel. Tijdens de SoloRide fiets je alleen, maar wel samen met andere deelnemers de race tegen de klok om het coronavirus te stoppen! Als SoloRider fiets je binnen of buiten en zamel je geld in om het onderzoek van het Erasmus MC naar een vaccin tegen het coronavirus te steunen. Fiets je ook mee?

Help het Erasmus MC

Onderzoekers in het Erasmus MC, het epicentrum van de gezondheidszorg in Nederland, werken op dit moment keihard om een vaccin te vinden voor het dodelijke coronavirus. Dat moet snel, want de tijd dringt en elke dag telt. Alleen daar is geld voor nodig. Daarnaast moeten mensen hun weerstand op peil houden om minder vatbaar te zijn voor het coronavirus, want zonder vaccin bestaat de kans dat je ziek wordt. Dus laten we de handen in één slaan en samen de strijd met elkaar aangaan.

Wat je kunt doen

Het concept van de SoloRide is simpel. Je fietst zo vaak en ver als je zelf wilt. De route, die bepaal je helemaal zelf. Deelnemers melden zich eerst aan via www.soloride.nl. Er zijn geen inschrijfkosten: het idee is dat je zelf bepaalt hoeveel je doneert om mee te doen.

Nadat je account is geactiveerd, kun je lid worden van Club SoloRide op Strava. Je kunt daarna je fietsritten delen, als SoloRider, op Strava en/of social media met de hashtag #soloride. Zo inspireer en motiveer je anderen om ook mee te fietsen. Alleen doneren kan ook. 

Fiets je mee?

Deelnemen aan de SoloRide kan tot het moment dat het RIVM besluit om de maatregelen om alleen te sporten op te heffen. Op dat moment eindigt ook de SoloRide.

Houd je wel goed aan de regels. Fiets alleen en niet samen, houd 1.5 meter afstand, beperk sociale contacten onderweg, blijf met gezondheidsklachten binnen, fiets niet op vol vermogen om je immuunsysteem niet te zwaar te belasten en volg de maatregelen van het RIVM op.

Enthousiast geworden? Wij doen in ieder geval mee! Lees meer en meld je aan op www.soloride.nl.

Wil of kun je zelf niet fietsen, maar wil je wél doneren? Je kunt dit doen via het profiel van onze oprichter Marloes!

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons