Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Anna is Ingeklikt: grenzen verleggen op de racefiets

#ikbeningeklikt

Steeds meer Belgische vrouwen weten Ingeklikt te vinden. Zo ook Anna, fanatiek wielrenster, sporter en hondenliefhebster. Nadat ze met hardlopen moeite kreeg zichzelf verder te verbeteren, stortte ze zich op een nieuwe uitdaging: het wielrennen. Ze deelt haar avonturen op Instagram met duizenden volgers. Haar favoriete merk? Je raadt het al!

Fietsen deed ze altijd al. Naar de basisschool en de middelbare school. Toen ze ging studeren, werd de stadsfiets ingeruild voor een spinningfiets. Ook ging Anna hardlopen, maar plots bereikte ze een grens waarbij haar afstanden en snelheden maar niet wilden verbeteren.

Het advies van de hardloopspecialist? Ga wielrennen! Anna was snel enthousiast en kocht haar eerste racefiets.

Anna fietst meestal alleen: het is dan puur ontspannen en genieten van de omgeving. Dankzij haar GPS, die automatisch routes kan uittekenen, ontdekt ze telkens nieuwe routes. Met gezelschap fietsen vindt ze zeker zo leuk maar de meeste Belgische fietspaden zijn niet gemaakt om naast elkaar te rijden. “Dan zit je dus zo’n 50% van de rit naar elkaars achterste te kijken!” 😊

Toen Anna begon met fietsen, ontdekte ze Ingeklikt al snel via Instagram. Inmiddels post ze regelmatig leuke foto’s in onze wieleroutfits en wordt ze gevolgd door duizenden mensen!

De favoriete wieleroutfit van Anna

Anna heeft inmiddels de Flower Bomb kit, de Watercolor kit, de Lush Leaves kit én de Night Lilies kit besteld. We vroegen haar waarom ze zo enthousiast over ons is:

“Het zit super comfortabel! De meeste fietskledingmerken (als ze al een lijn hebben voor vrouwen) zijn zo opvallend en schreeuwerig. Dit zijn mooie, supervrouwelijke designs. De kwaliteit is natuurlijk ook belangrijk, en die is super bij Ingeklikt! Het zit heerlijk en ziet er schitterend uit. Mijn absolute favoriet is de Flower Bomb kit.”

– Anna

Jouw fietsverhaal op Ingeklikt.com

Wil je net als Anna je verhaal en foto’s delen? Mail naar hello@ingeklikt.com. We zijn benieuwd!

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons