Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

De leukste cadeaus voor wielrensters

Cadeaus voor elk budget

Cadeautjes kopen voor een wielrenster is nooit moeilijk. Kiezen echter… We denken dan ook graag met je mee. Is je verlanglijstje nog niet compleet of wil je graag een mooi ingepakt cadeautje thuisbezorgd krijgen voor een wielrenster? Ontdek onze cadeautips voor diverse budgetten.

beginnen-met-wielrennen-wat-nodig

Cadeautip 1: toffe dames wielerkleding

Budget: vanaf €13,00

Natuurlijk hebben we bij Ingeklikt voor elk budget wel iets. Onze wielerhandschoentjes, haarbanden, koerspetjes en setjes overschoenen zijn uitermate geschikt als schoencadeau! Heb je iets meer te besteden? Stop dan een setje arm- of beenstukken in de schoen.

mijn-wereld-peter-sagan

Cadeautip 2: een goed boek

Budget: €13,99 (ebook) of €19,99 (paperback)

Een boekenwurm of geluksvogel met vrije decemberdagen maak je ultiem blij met een goed boek. En wat is nou leuker dan leesvoer over wielrennen? De nieuwste boekentip op dit gebied is toch wel de biografie van de charmante Peter Sagan. In ‘Mijn Wereld’ vertelt hij onder andere over zijn ervaringen in het peloton, hoe hij bijna een einde aan zijn profcarrière had gemaakt en de sterke band met zijn broers. Een heerlijk, eerlijk en humoristisch boek waarin zijn motto ‘Why so serious?’ de rode draad is. Heerlijk om te lezen met een kop thee en chocolade!

cadeau-wielrennen

Cadeautip 3: speciale wielerkoffie

Budget: vanaf €14,25

Net als wielrennen, is koffie drinken een ‘way of life’. Zoek je een cadeau voor iemand die altijd tot het uiterste gaat? Dan vind je bij Il Magistrale het perfecte kopje koffie. Kies voor heerlijke bonen of juist voor capsules. Er zijn ook cadeaupakketten met leuke mokken erbij. Of ga je voor een heus koffie abonnement?

wielerfit-wielercoaching

Cadeautip 4: een wielercoaching programma

Budget: vanaf €57,00

December is ook voor wielrensters de maand om goede voornemens te bedenken. Onze tip? Ga effectiever trainen om meer progressie te boeken! De beste manier om dat te doen, is onder leiding van een wielercoach. Klinkt duur? Valt mee! Ex-prof Bastiaan Gruppen biedt via WielerFit online coachingsprogramma’s aan! Lees hier vast zijn tips om sneller te fietsen.

deraes-custom-made-racefiets-cadeau

Cadeautip 5: een custom-built racefiets

Budget: in overleg

De mooiste cadeaus zijn de persoonlijke cadeaus die helemaal zijn afgestemd op de ontvanger. Maak een onvergetelijke indruk met een custom-made racefiets of gravel racer van DERAES. Dit cadeau pak je misschien niet zo makkelijk in, maar je wordt er wel héél gelukkig van!

Cadeautip 6: een Fiets abonnement

Hoe leuk is het als je cadeau niet eenmalig is, maar regelmatig wordt bezorgd? Een abonnement op Fiets Magazine  of Procycling Magazine is dan het perfecte plan! Leuk voor je partner (zodat je stiekem zelf mee kunt lezen) of je geeft een cadeau-abonnement. Check de Fiets abonnementen hier!


Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons