Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Pimp je racefiets

De 5 tofste fiets accessoires

‘You can’t buy happiness, but you can buy a bike’ – een quote die je vast niet onbekend in de oren klinkt! Ben je trotse eigenaresse van een prachtfiets? Dan wil je er natuurlijk het meeste uit halen. Wij maakten een lijstje van de tofste fietsaccessoires. Ook ideaal om een oude fiets wat op te fleuren!

fast-forward-wielen

1. Vette wielen

Niets is mooier dan een racefiets met vette wielen. Maar wat maakt wielen mooi? Als je het ons vraagt, zijn hoge velgen prachtig. Extra tof: de mooiste wielen komen van Nederlandse bodem! Kies bijvoorbeeld voor wielen van Scope Cycling uit Eindhoven of die van Fast Forward uit Zwolle.

2. Gepersonaliseerde bikestickers

Je eigen naam of logo op je fiets? Naast dat het super pro staat, is je fiets pas écht van jou als je naam erop staat. Met gepersonaliseerde bikestickers geef je niet alleen je fiets een professionele uitstraling, maar kun je ook je eigen spullen goed herkennen. Plak er bijvoorbeeld dus ook één op je helm! Ideaal bij toertochten en in de chaotische transitiezone tijdens een triatlon. Je bestelt ze bij Probikesticker in verschillende formaten en, op verzoek, met een Nederlandse vlag.

3. Een lichtgewicht racefietsslot

Drukbezochte toertocht, terrasje onderweg of je fiets even gauw stallen om wat drinken te kopen? Wij gaan niet meer op pad zonder fietsslotje. Onze Amsterdamse stadsfietsen staan met meerdere zware sloten vast aan een paaltje, maar dat is met een racefiets natuurlijk lastig. Gelukkig zijn er allerlei lichtgewicht slotjes op de markt! Wij zijn fan van het superlichte slotje van BBB Cycling en de prachtige Safeman.

4. Opvallend fietslicht

Met onze opvallende wieleroutfits voor dames, helpen we je al veilig de weg op. Maar als het donker wordt, is een fietslampje essentieel. De allertofste is toch wel de Laserlight van Beryl uit Londen. Deze lichtgewicht koplamp projecteert een fiets op het asfalt voor je.

5. Een interior-proof ophangsysteem

Heb je geen berging of schuur, of wil je gewoon je fiets niet uit het oog verliezen? Koop dat een interior-proof ophangsysteem van hout. Wij zijn fan van de ‘bike shelf’ van The Knife and Saw in walnoot of witte berk uitvoering.

ingeklikt_hippe_dames_fietskleding_banner_728x90pxfbjack

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons