Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Janine is Ingeklikt: op fietsvakantie door Vietnam, Laos en Combodja

#ikbeningeklikt

Wat worden we blij van de mooie verhalen en foto’s die klanten ons toesturen! Fietsvakanties, sportieve uitdagingen, cadeaus voor fitte moeders, dochters, vriendinnen en echtgenotes: achter iedere bestelling zit een uniek verhaal.

Janine belde ons in december met de vraag: ‘Is het Flower Bomb dames fietsjack geschikt om te dragen tijdens een fietsvakantie in Vietnam?’. Ze vertelde ons dat ze die week nog zou vertrekken richting dit prachtige Aziatische land. Ze ging een aantal weken fietsen door de Vietnamese bergen tijdens Kerst en de jaarwisseling. Daarna zou ze doorfietsen naar het warmere Cambodja, door de heuvels naar Laos. Wat een heerlijk vooruitzicht!

janine_is_ingeklikt_fietskleding_dames

Janine: deze foto werd gemaakt tijdens een fietstochtje in de omgeving van Champasak, Laos. We bezochten een prachtige tempel bovenop een heuvel. Het was 35 graden.! Het shirt voldeed aan mijn verwachtingen: koel en dun… heerlijk. De dames op de achtergrond genieten mee…

 

De favoriete wieleroutfit van Janine

Het Flower Bomb fietsshirt had ze al, maar het plan was om door een waterrijk, nat gebied te gaan fietsen. Janine zocht dus een fijn fietsjack wat haar lekker droog en warm zou houden. Deze moest zo licht mogelijk zijn; ze moest immers al haar spullen zelf vervoeren op de fiets. Het Flower Bomb jack is comfortabel warm en winddicht, maar weegt maar een paar honderd gram. Een ideaal item om mee te nemen voor Janine dus. De waterafstotende stof kwam trouwens ook goed van pas, het was namelijk behoorlijk mistig in de bergen. Dit leverde wél prachtige foto’s op!

Janine_Vietnam_dames_fietskleding

“Het Flower Bomb jack staat niet alleen leuk tijdens het fietsen. Ik draag het ook als ‘gewoon’ jack. Vooral tijdens mijn vakantie was dit ideaal!”

– Janine

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons