Exclusieve dames fietskleding
Gebruik de code BLACKFRIDAY voor 20% korting op alle geselecteerde producten op deze actiepagina.

Florentina is Ingeklikt: vrouwen bij elkaar brengen met wielrennen

#ikbeningeklikt

Een gebrek aan zelfvertrouwen, en dan al helemaal als je strakke fietskleding draagt: veel vrouwen herkennen dit. Net als wij, vindt Florentina dit ontzettend zonde. Vanuit haar achtergrond als Mentor en Faalangsttrainer probeert ze daarom wielrensters uit de omgeving van Tilburg met plezier op de fiets te krijgen.

Flo: “Ik kwam erachter dat er een grote groep vrouwen is dit gek zijn op fietsen, maar zich erg onzeker voelen. Ze zijn bang om te verdwalen, lek te rijden of verwachten teveel van zichzelf waardoor ze niet kunnen genieten.” Om vrouwen met een gedeelde passie voor fietsen samen te brengen, startte ze haar eigen dames wielertourclub in Tilburg: WTC Cadence Élégance.

fietssshirt-dames-bloemenprint-florentina

“We zijn inmiddels met 30 vrouw sterk en er komen nog elke week dames bij. Niet iedereen rijdt elke week maar dat is geen punt. We hebben geen eisen, we trainen ook niet. We fietsen. Genieten. Zo nu en dan dagen we elkaar uit. Maar het doel is de mooiste sport ter wereld beoefenen en dit samen doen. Want samen rijden is leuker dan alleen :)”.

Woon je in (de buurt van) Tilburg? Je kunt WTC Cadence Élégance vinden op Facebook en via Instagram via @wtccadenceelegance. Een keertje meerijden? Het maakt niet uit hoe hard of zacht, ze fietsen samen en genieten van elke kilometer!

 

De favoriete wieleroutfit van Florentina

Flo is superfan van onze Tulipa jersey en dit is waarom:

“Ik koos voor de Tulipa omdat de print me doet denken aan de Nederlandse meesters en ik me vrij voel in het prachtige, Nederlandse landschap als ik op de fiets zit! Hij is zo comfortabel en heerlijk om in te rijden.”

– Florentina

 

Jouw fietsverhaal op Ingeklikt.com

Wil je net als Florentina je verhaal en foto’s delen? Mail naar hello@ingeklikt.com. We zijn benieuwd!

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons