Black week: t/m 25 november bestel je alle jacks en lange fietsbroeken met 25% korting. Gebruik code BLACKFRIDAY.
ingeklikt_wheel

SS2021

dames-fietskleding-collectie-2021-ingeklikt
ss2021-ingeklikt-wielerkleding-dames
vrouwelijke-wieleroutfits-2021-ingeklikt

ONTDEK NU

Zoek het bos of de heide op. Of waarom niet de jungle? Dit jaar staan jouw nieuwe fietsavonturen in de natuur centraal. Je gaat stralen als nooit tevoren!

Golden Hour

GEEF JE RITTEN EEN GOUDEN RANDJE

Ons favoriete moment van de dag? Dat is wanneer de ondergaande zon alles om ons heen bedekt met een gouden gloed. Wanneer de dag bijna voorbij is, maar toch ook weer niet.

Het is al rustig op straat of in het bos, waardoor je alle tijd hebt om je volle aandacht te richten op alles wat je om je heen ziet. Wat de wereld toch móói! Alles straalt, net als jij, wanneer je deze vrouwelijke, gouden fietskledingset draagt.

Secret Jungle

TIJD VOOR EEN NIEUW FIETSAVONTUUR

Een nieuwe route verkennen, voor het eerst met een nieuwe groep fietsen of je eerste bikepacking avontuur: wat je plannen ook zijn en waar je ook heen gaat, de Secret Jungle set zorgt voor extra zelfvertrouwen en motivatie.

Raak je onderweg compleet verdwaald of fiets je kilometers door niemandsland? De koala’s en vogels op je shirt zorgen ervoor dat je altijd een paar fietsmaatjes bij je hebt. De stoere print en de vrouwelijke, zalmroze details maken dit de perfecte kit voor je volgende fietsavontuur.

“Zoek de vrijheid op, vind de natuur. Dit is het jaar waarin je met je nieuwe wieleroutfit vol vertrouwen aan uitdagende fietsavonturen begint. Zie jij jezelf al fietsen in onze 2021 collectie?”

– Marloes (oprichter van Ingeklikt)