Dames fietsshirts en tops

Dames fietsshirts die perfect passen bij je vrouwelijke vormen. En hippe, mouwloze tops voor heerlijk luchtige ritten. Ontdek je favoriete design.

Hippe dames fietsshirts en mouwloze fietstops

Een hip dames fietsshirt wat opvalt en lang mooi blijft, is niet altijd makkelijk te vinden. Wij geloven dat een wielershirt perfect moet zitten, ook na veel wassen mooi van kleur moet blijven én goed moet opvallen in het verkeer. Al onze dames fietsshirts en tops worden daarom uitgebreid door onszelf getest. Hierbij kijken we onder andere naar de pasvorm van het fietsshirt, de duurzaamheid van de rits en voeren we een heuse ‘wastest’ uit.

Nabestellen uitverkochte maten, grote maten dames fietsshirts en wielershirts voor meisjes

Dames fietsshirts moeten voor álle vrouwen beschikbaar zijn. Daarom is het mogelijk om al onze fietsshirts en mouwloze tops bij te bestellen in maat XS t/m maat 4XL. Of het nou om een uitverkocht product gaat, of om een maat die we niet standaard op voorraad hebben. We kunnen dus ook grote maten dames fietsshirts leveren, of juist fietsshirts voor meisjes. De levertijd is hierbij wel afhankelijk van het aantal nabestellingen. Houd hierbij altijd rekening met een levertijd van +/- 8 weken.

Check voordat je een bestelling plaatst altijd de maattabellen. De maatvoering kan per design verschillen. Zo weet je zeker dat je de maat dames wielershirt of mouwloze fietstop bestelt die jou perfect past.

0

Start typing and press Enter to search

5 euro korting op je eerste bestelling?

Meld je aan voor onze maillijst!