Exclusieve dames fietsbroeken

Bekijk onze collectie mooie, comfortabele dames fietsbroeken met speciale zeem ontwikkeld voor het vrouwenlichaam. Vind de wielerbroek die bij jou past.

Wat is de beste dames fietsbroek? De broek die comfortabel dit én je zelfvertrouwen geeft!

Fietsbroek, wielerbroek, spinningbroek, bibshorts: hoe je dit kledingstuk noemt, is ons om het even. Het gaat erom dat je vindt wat je zoekt! Voorop staat dat je dames fietsbroek op en top comfortabel zit. Een persoonlijk dingetje, want ieder vrouwenlichaam heeft andere vormen. En misschien zoek je in een spinningbroek andere eigenschappen dan in een wielerbroek. Kwestie van proberen dus! Onze wielrenbroekjes hebben stuk voor stuk de beste dames zeem die onze fabrikant kan leveren. Een dames fietsbroek met een fijne zeem die goed op z’n plaats blijft, is goud waard. Niets heeft immers zoveel invloed op je prestaties en plezier als je comfort. We doen ons uiterste best om de beste dames zemen voor je te selecteren. Komt een fietsbroek trouwens niet door onze uitvoerige billentest? Dan komt hij niet in ons assortiment.

Nabestellen uitverkochte maten, grote maten fietsbroeken en wielerbroeken voor meisjes

Ons assortiment fietsbroeken bestaat momenteel uit de meest gangbare maten. Maar of je nou klein of groot bent; we vinden dat iedere dame een mooie wielerbroek in haar maat moet kunnen vinden. Daarom zijn zowel kleine maten als grote maten dames fietsbroeken op bestelling leverbaar, in maat XS t/m 4XL. De beste dames fietsbroek is immers de broek die jou het beste past. Ook uitverkochte maten kun je nabestellen. De levertijd is hierbij wel afhankelijk van het aantal nabestellingen. Houd rekening met een levertijd van +/- 8 weken.

Check voordat je een dames fietsbroek bestelt altijd de maattabellen. De maten kunnen namelijk per design verschillen.

0

Start typing and press Enter to search

5 euro korting op je eerste bestelling?

Meld je aan voor onze maillijst!