Exclusieve dames fietskleding
Black week: t/m 25 november bestel je alle jacks en lange fietsbroeken met 25% korting. Gebruik code BLACKFRIDAY.

Wat meenemen op een lange fietstocht?

Betaalbare, maar ónmisbare items als je lang gaat wielrennen

Blijf je deze zomer dichtbij huis en ga je lange fietstochten maken in Nederland? Of werk je thuis en heb je daardoor ‘s avonds meer tijd voor een lange rit met je racefiets? Ga dan goed voorbereid op pad en neem deze onmisbare items mee!

Eerste hulp bij lekke banden

Het is één van onze grootste onzekerheden: lek rijden en dat het dan niet lukt om het op te lossen. Geloof ons maar: je redt je wel. Maar dan alleen als je de juiste spullen bij je hebt.

Aan een reserveband en minipompje heb je misschien wel gedacht, maar als er één essentieel ding is wat wielrenners vaak vergeten, zijn het wel bandenlichters! Onmisbaar om je band van je wiel te krijgen, en ze kosten maar een paar euro. 

Om ergernis te voorkomen

Je mede-weggebruikers zijn mogelijk geen fan van wielrenners. En het helpt niet als je naar ze moet schreeuwen of ze aan de kant willen wanneer je gaat passeren. 

De oplossing is simpel en betaalbaar: monteer een kleine fietsbel op je fiets! Vergeet niet mensen vriendelijk te bedanken als ze voor je opzij gaan. Samen houden we het gezellig op het fietspad 🙂

- lees verder onder de foto -
meenemen-lange-fietstocht

Voor al je technische uitdagingen

Ben je nét halverwege, begint je zadel te kraken. Of opeens blijkt je navigatie niet strak genoeg gemonteerd en bungelt je gids van je nieuw uitgestippelde route onzichtbaar onder aan je stuur. Lastig!
 
Met een multitool los je de meeste kleine technische problemen snel op. Het is trouwens ook gewoon een ideaal ding om in de schuur te hebben liggen.

Lekker koud drinken

Helemaal corona- én hitte proof op pad? Gun jezelf een isolerende bidon. Hierin blijft je drinken een stuk langer koud: scheelt je mooi een keer stoppen onderweg! En van lauw water wordt niemand vrolijk. 

Bonustip: monteer twee bidonhouders op je fiets. Dan kun je lekker veel drinken meenemen. Óf je gebruikt bidon nummer twee om eten of een reservebandje in te doen.

En dan nog iets…

Welke onmisbare items neem jij mee op een lange fietstocht? Wij zijn benieuwd! We horen je tips graag via hello@ingeklikt.com

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons