Exclusieve dames fietskleding
Black week: t/m 25 november bestel je alle jacks en lange fietsbroeken met 25% korting. Gebruik code BLACKFRIDAY.

Fietsvertier in coronatijd

Tips om jezelf lekker onder te dompelen in het wielerthema

Toertochten zijn afgelast en fietsen in een groep kan niet: de corona lockdownmaatregelen halen de sjeu wel een beetje van je hobby. Gelukkig zijn er nog veel meer manieren om je bezig te houden met je favoriete sport! Ontdek welke vormen van fietsvertier jou door de coronatijd kunnen helpen.

Voorjaarsklassiekers kijken

Lekker thuis op de bank met je voetjes omhoog kijken hoe de profs afzien? De Belgische voorjaarsklassiekers zijn precies wat je nodig hebt! In het voorjaar is weer vaak nog lekker onvoorspelbaar: je zult je helden dus flink zien bikkelen bij regen en kou. Wat voelen jouw sloffen en dekentje dan lékker zeg!

Na de eerste koersen in Vlaanderen, gaan de renners op 6 maart van start bij Strade Bianche. Benieuwd wat het wielerseizoen van 2021 je nog meer te bieden heeft? Ook hier vind je informatie over de verschillende wielerklassiekers

2021 collecties fietskleding shoppen

Er is geen betere motivatie om op je fiets te stappen dan een nieuwe wieleroutfit. In het voorjaar lanceren je favoriete merken dames fietskleding hun 2021 collectie. Je kunt dan misschien nog even niet in de winkel passen, maar lekker online shoppen vanuit je luie stoel is een prima alternatief. Kun je meteen thuis checken of je nieuwe fietspakje wel matcht met de kleuren van je fiets. 

Vanaf 7 maart shop je onze 2021 collectie exclusieve dames fietskleding op de site!

Wielerpodcasts luisteren

Dat het leven niet alleen maar om wielrennen draait, snappen Laurens ten Dam en Stefan Bolt maar al te goed. Ze spreken allerlei mensen over hun leven op én naast de fiets. Onze favoriete aflevering is natuurlijk die met onze heldin Anna van der Breggen:

Meer luisteren? Abonneer je op de ‘Live slow, ride fast’ podcast via Spotify > 

Ook het luisteren waard zijn de ‘Het is Koers’ podcast van Thijs Zonneveld, Thomas Dekker en Hidde van Warmerdam, podcast ‘De Muur’ en ‘De Rode Lantaarn’.

Wielerdocu’s & films kijken

Wielerdocumentaires geven je een prachtig kijkje achter de schermen bij bekende koersen en tonen beelden uit de levens van mensen die je normaal alleen op Eurosport ziet. Onze favoriet?

In Code Geel zie je hoe het de Jumbo Visma renners verging tijdens de Tour van 2020. De coronamaatregelen, de worstelingen van Dumoulin en de zenuwslopende tijdrit van Roglič: ze komen stuk voor stuk aan bod. Bekijk de gehele documentaire hier:

Liever een film kijken? Dan is Ventoux zeker een aanrader: deze film gaat over een vriendengroep die tijdens hun afdaling van de Mont Ventoux een vriend verloren. 30 jaar later keren ze terug naar de plek des onheils: wat is er nou eigenlijk precies gebeurd? Je ziet beelden van verleden en heden door elkaar: een hele mooie film!

Ook Time Trial is een must watch. Vrolijk word je er alleen niet perse van! De film gaat over de laatste jaren van de carrière van profwielrenner David Millar en geeft een interessant kijkje in de psychologie van het wielrennen. Wanneer is het beste moment om te stoppen? En wat doe je als dit moment al geweest is?

Heb jij leuke tips om dit lijstje aan te vullen? We horen graag van je!

Ontdek onze dames fietskleding

Volg ons via

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons

Meld je aan voor onze updates en ontvang €5 korting op je eerste bestelling

Je ontvangt max. 2x per maand een update van ons